Vesti

HTEC kao platinasti sponzor AIBG-a

23.02.2021.

Održavanje AIBG-a 2021 u Novom Sadu, ne bi bilo moguće bez pomoći sponzora. Kompanija HTEC nam je ukazala čast i odlučila da podrži naše takmičenje u vidu platinastog sponzorstva.

HTEC Group je kompanija za pružanje konsultantskih i usluga razvoja tehnologija, sa sedištem u San Francisku, i regionalnim predstavništvima u  Skandinaviji, Holandiji, Velikoj Britaniji i na Balkanu – u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. 

Kompanija okuplja vodeće stručnjake iz oblasti tehnologije i dizajna, biznis konsultante i preko 700 inženjera, specijalizovanih za dizajn i razvoj proizvoda, razvoj hardvera i firmwara, Data Science, AI, i skalabilne Cloud platforme kako bi ponudila najnaprednija tehnološka rešenja klijentima kojima je potrebna brza digitalizacija poslovanja, modernizacija legacy sistema i razvoj novih proizvoda i servisa.

„Kao tehnološki inovatori sarađujemo sa renomiranim svetskim organizacijama koje se trenutno nalaze u procesu transformacije svojih poslovanja kako bismo kreirali jedinstvena rešenja bazirana na najnovijim tehnologijama.” Saznajte više na stranici: www.htecgroup.com

Nordeus kao platinasti sponzor AIBG-a 2021

Realizacija projekta AIBG 2021 u Novom Sadu podržana je od strane kompanije Nordeus u vidu platinastog sponzorstva.

Read More
Eryce kao zlatni sponzor AIBG-a 2021

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će kompanija Eryce AG kao zlatni sponzor podržati AIBG 2021 u Novom Sadu.

Read More
HTEC kao platinasti sponzor AIBG-a

Održavanje AIBG-a 2021 u Novom Sadu, ne bi bilo moguće bez pomoći sponzora. Kompanija HTEC nam je ukazala čast i odlučila da podrži naše takmičenje u vidu platinastog sponzorstva.

Read More
Otvorene su prijave za AIBG 2021

Zanima te programiranje i pritom voliš da rešavaš izazove na polju istog? Ako je odgovor potvrdan, onda je ovo pravo takmicenje za tebe.

Read More
Par reči od organizatora

Hakaton je takmičenje koje se iz godine u godinu sve više popularizuje u svetu. Sa razvojem IT industrije zainteresovanost za ovo takmičenje je rasla i među studentima novosadskog univerziteta. Pozitivan odziv koji je dobijen prilikom organizovanja AIBG-a u Zagrebu i Beogradu, naveo je i BEST Novi Sad da se uključi u realizaciju istog.

Read More
Šta je AIBG i kako je nastao?

AIBG (Artificial Intelligence BattleGround) je programersko takmičenje koje se bazira na primeni znanja iz oblasti veštačke inteligencije. Prvi put je održano 2015. godine u Zagrebu od strane udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Zagreb, a na incijativu BEST Beograd stiže i u Srbiju. [...]

Read More
Pratite nas na društvenim mrežama: 
Prijavi se
Brought to you with 💙 by BEST Novi Sad
arrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram