BEST (Board of European Students of Technology) je Udruženje studenata tehnike Evrope i predstavlja neprekidno rastuću, neprofitnu, apolitičnu i nevladinu studentsku organizaciju. Osnovano je 1989. godine i od tada obezbeđuje komunikaciju, saradnju i razmenu studenata širom Evrope. Danas postoji 90 lokalnih BEST grupa raspostranjenih u 32 zemlje Evrope. Naš cilj je da pomognemo studentima da postanu međunarodno orijentisani, omogućavajući im bolje razumevanje evropske kulture i razvijanje kapaciteta rada na međunarodnom nivou.

Glavni metod kojim postižemo naš cilj su akademski kursevi komplementarnog obrazovanja koji se organizuju tokom cele godine širom Evrope, u svih 90 lokalnih BEST grupa, u saradnji sa univerzitetima. Osim toga, aktivni članovi BEST-a pohađaju i organizuju mnoge druge događaje u okviru BEST-a kao što su sastanci radnih grupa, radionice prenosa znanja, simpozijumi, treninzi razvijanja organizacionih i komunikacionih sposobnosti i timskog rada.

Saznajte više 

Organizatori takmičenja

Songs but chief has ham widow downs. Genius or so up vanity cannot. Large do tried going about water defer by.

Teodora Džigurski

Main Organizer

Srđan Bugarinović

Corporate Relations Coordinator

Nikola Pupovac

Topic Coordinator

Lena Stančić

Participants Responsible

Dragana Martinov

Logistics Coordinator

Nikolina Dragičević

Public Relations Coordinator
Pratite nas na društvenim mrežama: 
Prijavi se
Brought to you with ❤ by BEST Novi Sad
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram