Vesti

Otvorene su prijave za AIBG 2021

01.02.2021.

Zanima te programiranje i pritom voliš da rešavaš izazove na polju istog? Ako je odgovor potvrdan, onda je ovo pravo takmičenje za tebe.

AIBG (Artificial Intelligence BattleGround) je programersko takmičenje koje se bazira na primeni znanja iz oblasti veštačke inteligencije. Pravo učešća na takmičenju imaju svi studenti fakulteta u Novom Sadu koji imaju između 18 i 26 godina. Takmičenje je ekipno, timovi se sastoje od 3 do 4 člana i koncipirano je tako da učesnici imaju 20 sati za osmišljavanje sopstvenih modela i algoritama koji će predstavljati rešenje izazova, tj. igrice. Po završetku izrade modela, isti će biti testirani putem međusobnog nadmetanja ekipa. Pobedničku ekipu očekuju vredne nagrade.

Prijavi se i budi deo AIBG-a 2021 u Novom Sadu. 

Čekamo te!

Prijavu možeš popuniti putem ovog linka.

Nordeus kao platinasti sponzor AIBG-a 2021

Realizacija projekta AIBG 2021 u Novom Sadu podržana je od strane kompanije Nordeus u vidu platinastog sponzorstva.

Read More
Eryce kao zlatni sponzor AIBG-a 2021

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će kompanija Eryce AG kao zlatni sponzor podržati AIBG 2021 u Novom Sadu.

Read More
HTEC kao platinasti sponzor AIBG-a

Održavanje AIBG-a 2021 u Novom Sadu, ne bi bilo moguće bez pomoći sponzora. Kompanija HTEC nam je ukazala čast i odlučila da podrži naše takmičenje u vidu platinastog sponzorstva.

Read More
Otvorene su prijave za AIBG 2021

Zanima te programiranje i pritom voliš da rešavaš izazove na polju istog? Ako je odgovor potvrdan, onda je ovo pravo takmicenje za tebe.

Read More
Par reči od organizatora

Hakaton je takmičenje koje se iz godine u godinu sve više popularizuje u svetu. Sa razvojem IT industrije zainteresovanost za ovo takmičenje je rasla i među studentima novosadskog univerziteta. Pozitivan odziv koji je dobijen prilikom organizovanja AIBG-a u Zagrebu i Beogradu, naveo je i BEST Novi Sad da se uključi u realizaciju istog.

Read More
Šta je AIBG i kako je nastao?

AIBG (Artificial Intelligence BattleGround) je programersko takmičenje koje se bazira na primeni znanja iz oblasti veštačke inteligencije. Prvi put je održano 2015. godine u Zagrebu od strane udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Zagreb, a na incijativu BEST Beograd stiže i u Srbiju. [...]

Read More
Pratite nas na društvenim mrežama: 
Prijavi se
Brought to you with 💙 by BEST Novi Sad
arrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram