Vesti

Završen je prvi AIBG u Novom Sadu

16.03.2021.

Nakon uspešno organizovanog projekta, ostaje nam da vam sa velikim zadovoljstvom predstavimo pobednike takmičenja AIBG Novi Sad 2021.

  • Prvo mesto osvojio je tim “Autobots” koji čine Lenka Isidora Aleksić , Đorđe Stupar, Branislav Lazarević i Srđan Radović.
  • Drugo mesto osvojio je tim “INFTN” koji čine Luka Jovanović, Veljko Todorović i Bojan Radojičić.
  • Treće mesto osvojio je tim “SamurAI” koji čine Marko Đorđević, Srđan Radujko, Dragan Arsić i Nikola Janković.

Nagradu za prvo mesto uručila je Marija Savić, predstavnica kompanije HTEC Group, dok je nagradu za drugo mesto uručila Ivana Bojanić, predstavnica kompanije Eryce.

Ovom prilikom bismo želeli da se zahvalimo našem organizacionom timu koji se potrudio da sve prođe u najboljem redu. Njega čine:

  • Nataša Laković - Glavni organizator
  • Stefan Ostojić - Koordinator za učesnike
  • Aleksandar Gajić - Koordinator za zadatak
  • Tamara Žuvela - Dizajner
  • Anđela Mišković - Koordinator za odnose s javnošću i dizajner zadatka
  • Aleksandra Marković - Logističar
  • Boban Danilović - Koordinator za finansije

Hvala svima koji su učestvovali. Hvala kompanijama koje su verovale u naš projekat i dale nam vetar u leđa. Hvala članovima BEST-a koji su uložili dosta truda i svog slobodnog vremena. Nadamo se da ste zadovoljni, da ste naučili nešto novo i da se vidimo i sledeće godine!

Nordeus kao platinasti sponzor AIBG-a 2021

Realizacija projekta AIBG 2021 u Novom Sadu podržana je od strane kompanije Nordeus u vidu platinastog sponzorstva.

Read More
Eryce kao zlatni sponzor AIBG-a 2021

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će kompanija Eryce AG kao zlatni sponzor podržati AIBG 2021 u Novom Sadu.

Read More
HTEC kao platinasti sponzor AIBG-a

Održavanje AIBG-a 2021 u Novom Sadu, ne bi bilo moguće bez pomoći sponzora. Kompanija HTEC nam je ukazala čast i odlučila da podrži naše takmičenje u vidu platinastog sponzorstva.

Read More
Otvorene su prijave za AIBG 2021

Zanima te programiranje i pritom voliš da rešavaš izazove na polju istog? Ako je odgovor potvrdan, onda je ovo pravo takmicenje za tebe.

Read More
Par reči od organizatora

Hakaton je takmičenje koje se iz godine u godinu sve više popularizuje u svetu. Sa razvojem IT industrije zainteresovanost za ovo takmičenje je rasla i među studentima novosadskog univerziteta. Pozitivan odziv koji je dobijen prilikom organizovanja AIBG-a u Zagrebu i Beogradu, naveo je i BEST Novi Sad da se uključi u realizaciju istog.

Read More
Šta je AIBG i kako je nastao?

AIBG (Artificial Intelligence BattleGround) je programersko takmičenje koje se bazira na primeni znanja iz oblasti veštačke inteligencije. Prvi put je održano 2015. godine u Zagrebu od strane udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Zagreb, a na incijativu BEST Beograd stiže i u Srbiju. [...]

Read More
Pratite nas na društvenim mrežama: 
Prijavi se
Brought to you with 💙 by BEST Novi Sad
arrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram