Sponzori takmičenja

Uskoro više informacija.
Platinasti sponzori
Kompanija HTEC Group okuplja vodeće stručnjake iz oblasti tehnologije i dizajna, biznis konsultante i preko 700 inženjera, specijalizovanih za dizajn i razvoj proizvoda, razvoj hardvera i firmwara, Data Science, AI, i skalabilne Cloud platforme kako bi ponudila najnaprednija tehnološka rešenja klijentima kojima je potrebna brza digitalizacija poslovanja, modernizacija legacy sistema i razvoj novih proizvoda i servisa.
Nordeus je nezavisna mobile gaming kompanija iz Beograda. Njihova igra Top Eleven - Be a Football Manager, najuspešnija je mobilna fudbalska igra na svetu koja trenutno broji 230 miliona registrovaniih korisnika iz svake zemlje sveta. Podstaknuti svojim snom o stvaranju takmičarskih igara, omogućavaju milionima ljudi širom sveta da postanu šampioni. U Nordeusu danas radi 170 zaposlenih iz 20 zemalja sveta.
Zlatni sponzor
Kompanija Eryce AG, sa administrativnim sedištem u Švajcarskoj i razvojnim centrom u Novom Sadu bavi se razvojem softvera i web aplikacija kao i kreiranjem poslovnih platformi sa kompleksnim funkcionalnostima. Sa klijentima neguju  dugoročne partnerske odnose i imaju proaktivni pristup poslovnim rešenjima.

robni sponzori

Prijatelji projekta

Departman za matematiku i informatiku | Prirodno matematički fakultet

Medijski pokrovitelji

Partneri takmičenja

PLATINASTI SPONZOR

ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZORI

BRONZANI SPONZOR

ROBNI SPONZORI

GoDIŠNJI SPONZORI

MEDIJSKI SPONZORI

PRIJATELJI PROJEKTA

PROJEKAT PODRŽALI

Pratite nas na društvenim mrežama: 
Prijavi se
Brought to you with ❤ by BEST Novi Sad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram